vineri, 30 ianuarie 2015

PE 11 SEPTEMBRIE 2001 CU SIGURANȚĂ GUVERNUL AMERICAN A FOLOSIT PENTRU SIMULAREA „ATACULUI TERORIST” DRONE ȘI/SAU HOLOGRAME PE POST DE AVIOANE!




Ziua de 11 septembrie 2001, a rămas în mințile multor persoane ca o zi în care America a avut de suferit, cei spălați pe creier, de mass-media, zic că a fost un atac terorist, iar cei care știu să gândească logic și foarte realist zic că în spatele acestor „atacuri teroriste” s-a aflat guvernul american care au plantat bombe în interiorul clădirilor World Trade Center și a pentagonului. În urma dezvăluirii unor tehnologii, putem lansa o nouă ipoteză care ar schimba total viziunea despre cele întâmplate. Deja există persoane care cred că în turnurile gemene au fost trimise două drone sub formă de avioane convenționale, de călătorie. În timp ce la pentagon au folosit tehnologia 3D cu holograma unui avion. Asta explică de ce, în pentagon, nu s-a găsit nici urmă de avion, după atac.


Pe această cale, vă oferim un documetar care te va șoca, un documentar despre drone, mașinării zburătoare de orice dimenisiune pilotate de la mii de kilometrii distanță dotate cu camere video și/sau armament. Vizionare plăcută!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu