marți, 18 noiembrie 2014

VICTOR PONTA A FOST SUNAT DE WASHINGTON PENTRU A RENUNȚA LA PREȘEDINȚIE







 
De acum încolo sper să rezist tentației de a mai vota vreodată. Asta cred că este ultima votare la care am participat,de acum încolo,pentru o lungă perioadă de timp. Și vă recomand să faceți la fel. Nu pentru a lupta împotriva sistemului,pentru a-i pedepsi pe politicieni sau alte aiureli,ci pur și simplu pentru că vă orosiți clipe din viață absolut inutil.
De când România a devenit colonie SUA/UE,adică de vreo 10 ani,în România nu mai au loc alegeri libere,ci doar numiri de guvernatori,prin comunicate telefonic de la Washington sau de la Ambasada SUA la București.
Dacă până acum lucrurile se făceau mai cu fereală,la aceste alegeri,aroganța puterilor străine face ca lucrurile să fie la vedere. Conform Ziuanews jurnalistul Rareș Bogdan a declarat că Victor Ponta a primit un telefon de la americani în noaptea alegerilor,pentru a ceda în favoarea lui Klaus Johannis.
“Domnul Victor Ponta a fost sunat să își recunoască înfrângerea datorită tensiunii sociale – pentru detensionarea tensiunii – Ponta nu a fost nici un erou – a fost sunat pentru a detensiona situația – pentru ca România să rămână un pol de stabilitate în zonă (…) Domnul Ponta vorbește o engleză foarte bună”, a declarat Rareș Bogdan, care lasă de înțeles că telefonul a venit chiar din SUA.
Dar chiar și lăsând la o parte declarația lui Rareș Bogdan,să ne amintim evenimentele din seara alegerilor! La ora 21.00,majoritatea exit-pollurilor îl dădeau pe Victor Ponta câștigător cu 50,9 la sută,Klaus Johannis având 49,1 la sută. Peste aproximativ o oră,încep protestele în multe orașe din țară,iar la București protestatarii pornesc furioși spre sediul PSD din Șoseaua Kiseleff. La scurt timp Ponta își recunoaște înfrângerea,declarându-l pe Johannis câștigător cu 53 la sută. După care,spre miezul nopții BEC anunță rezultatele parțiale,Johannis 54 la sută și Ponta 46 la sută.
Se pun întrebările:
1. De ce așa o diferență mare între turul 1 și turul 2 și exit-poll și numărătoare ? Având în vedere faptul că la turul 1 exit-pollul a coincis cu rezultatul final.
2. De unde știa Victor Ponta că a pierdut,la numai o oră după închiderea votului,deși în alte țări încă se vota și mai știa și rezultatul de 53 la sută pentru Johannis ,,dintr-o numărătoare paralelă” ?
Încă un amănunt interesant. Un reporter l-a întrebat pe Liviu Dragnea cum explică diferența mare dintre estimări și rezultatele din al doilea tur de scrutin,la care acesta a răspuns: ,,Sunt lucruri pe care pot să vi le spun și lucruri pe care nu pot să vi le spun”.
De fapt,cu asta a spus foarte multe!


SURSA:  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/11/18/ponta-a-fost-sunat-de-americani-pentru-a-renunta-la-presedintie/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu